Fiorano-min sorts hästblogg

Presentation

URL:    http://fiorano.bloggplatsen.se
Registrerad:    2012-06-30 22:07
Senast inloggad:    2015-02-09 20:29
Bloggtitel:    Fiorano-min sorts hästblogg
Förnamn:    My
Efternamn:    Jeppsson
Län:    Västernorrlands län
Kommun:    Sundsvall
Ort:   
Intressen:    Tv-serier, hästar och så har man det där med resten av livet.

Välkommen till min blogg och vad kul att du blivit nyfiken på mig! Det känns som att jag är en lite annorlunda hästbloggare än den stora skaran. Det är åtminstone mitt mål att vara. Dels är jag lite äldre än de flesta hästbloggare, 30+ och jag skriver inte särskilt mycket om outfits eller detaljerade ridpass.


Vad jag skriver om är mina ponnier Barbie och Juno  samt Bello-en tredje ponny jag tävlar. Att jag är en vuxen ponnyryttare har visat sig vara mer kontroversiellt än jag trodde att det skulle vara. Så det är ett ämne som kommer upp då och då på bloggen. Även om jag rider ponny satsar jag som dressyrryttare, om än på hobbynivå. Målet är MsvB just nu men kanske ännu högre tom skulle gå?


Jobbar som taxichaufför, men har en massa högskolepoäng i sociologi och psykologi också. Har inte riktigt hittat motivationen att bli klar så jag får en riktig examen. Mitt intresse för samhället och att jag är feminist genomsyrar också vad jag väljer att skriva om.


Hoppas du kommer att fortsätta vilja följa min blogg!


Presentation

Följ bloggen

Följ Fiorano-min sorts hästblogg med Blogkeen
Följ Fiorano-min sorts hästblogg med Bloglovin'

Hollywood Barbie Q

 

  f-07

e: Juno Rory-Carnaby Patrick Hooligan

 

Barbie är en vacker connemaratjej som jag haft sen september-11. När hon kom var hon inte riden så mycket. Nu utbildas hon med målet att vi ska tävla msv:b. Det är fortfarande hennes uppfödare som äger henne och när hon är tillräckligt meriterad i sporten ska hon bli avelssto på heltid. Hon är en riktig kalasponny som gör en glad varje gång man rider med sin fantatsiska arbetsmoral och härliga gångarter.

Juno Rock n Roll

  f-09

e Juno Rory-Carnaby Patrick Hooligan

 

Min alldeles egna ponny som jag köpte augusti-12. Fick 9/9 på treårstestet för sin hoppning och belönades med hoppdiplom. Sen Juno kastrerades, vintern-13, har även hans gångarter utvecklats en hel del då han blivit mycket mer avslappnad. Målen med Juno är inte riktigt klara utan vi tar utbildningen i den takt som pasar honom. Han ska iaf tävlas både i hoppning och dressyr i framtiden.

Tetris M

  2001-2011

e Quite Easy-Tabac

Min vackra alldeles egan uppfödning, dotter till min första egna häst Tjitjolina, som efter en fem år lång kamp med långa viloperioder tyvärr aldrig blev fräsch efter en liten krossfraktur i sitt ena bakben.

 

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015
>>>

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Sök i bloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se